Votre navigateur ne supporte pas JavaScript!

Wij vinden de ideale locatie of het ideale hotel om
zakelijke seminars te organiseren

×

Bericht

vmdebug PHP 5.4
vmdebug Show All Errors
vmdebug LangCount: 1 $siteLang: nl-NL self::$vmlangSef: nl self::$_jpConfig->lang nl_nl DefLang nl_nl
vmdebug vmTime: time to load config: 0.00332403182983398
vmdebug Use setMenuItemId
FAQ's

FAQ

Ik heb een seminar project, hoe kan ik contact met u opnemen?

 • Per telefoon: 0033 3 44 555 444
 • Per mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!
 • Per formulier: offerte aanvragen

Welke contactmethode u ook kiest, wij zullen altijd een telefonische afspraak met u maken, om uw wensen en specificaties te verduidelijken en u zo een passende aanbeveling te kunnen doen.

 

Wat zijn uw openingstijden?

Onze kantoren zijn elke werkdag geopend, van maandag t/m vrijdag van 9 uur t/m 19 uur!

 

Wij zoeken voor u de meest geschikte locatie. U ontvangt in minder dan 4 uur een selectie van de beschikbare locaties en u ontvangt binnen 24 uur de offertes van de hotels. Voor een geslaagde afloop van uw event, en om u het werk uit handen te nemen, garandeert Business Premium een gratis begeleiding en informatievoorziening gedurende het gehele project tot aan de eindevaluatie.

Voor meer informatie klik hier

 

Welke voordelen kunt u mij leveren?

 • U bespaart tijd! U ontvangt binnen 4 uur een selectie van de beschikbare locaties en binnen 24 uur de offertes van de hotels.
 • U profiteert van de beste prijs/kwaliteit verhouding.
 • U bent gegarandeerd van een geslaagd event wanneer u kiest voor een locatie die is gekozen door een expert op het gebied van zakelijk toerisme.
 • U profiteert geheel gratis van een kwalitatieve topservice, aangeboden door onze partnerhotels.
 • U profiteert van extra voordelen met ons loyaliteitsprogramma.

 

Heb ik een toegewijd contactpersoon voor mijn project?

Voor Business Premium zijn persoonlijke relaties, advies en uitwisseling een essentieel onderdeel van het vak. Om een stabiele langdurige relatie te bewerkstelligen wordt onze klanten een Profiler toegewezen. Wat is er aangenamer dan te kunnen rekenen op een expert die u kent, die uw bedrijfscultuur kent en die uw gewoontes en verwachtingen kent?

 

Hoeveel gaan uw diensten mij kosten?

Onze Venue Finder service is geheel gratis voor seminar-organisatoren. Het zijn onze partnerhotels die ons betalen. Er zijn geen extra kosten voor de klanten. U profiteert van onze onderhandelingspositie.

 

Werden die Hotels Ihre Preise erhöhen wenn ich ein Angebot durch Business Profilers anfrage?

Es gibt keine Mehrkosten für unsere Kunden. Im Gegenteil, dank unserer Kaufkraft von mehr als 3500 Veranstaltungen pro Jahr erhalten wir immer den besten Marktpreis.

 

Zullen de hotels hun prijzen verhogen als ik via u boek?

Nee, integendeel. Wij zullen onze onderhandelingspositie in uw voordeel gebruiken. Wij kopen jaarlijks meer dan 3500 seminars in voor onze klanten, waardoor wij de beste prijs voor u kunnen onderhandelen.

Hoe selecteert u de hotels die u mij voorstelt?

Elk etablissement, uit welke categorie dan ook, voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van Business Premium. Deze kwaliteitseisen hebben betrekking op de catering, de zalen, de voorzieningen, de kamers, de faciliteiten, de bereikbaarheid, het nakomen van de beloften en de beste prijs/kwaliteit verhouding op de markt. Elk aanbod garandeert de know-how van de professionals ter plaatse, om uw evenement tot een geslaagd einde te brengen.

Voor meer informatie klik hier

 

Was is een Venue Finder?

Na een sterke ontwikkeling in de jaren '80 in de Verenigde Staten en in de jaren '90 in het Verenigd Koninkrijk, kwamen de Venue Finders in de jaren 2000 op de Franse markt. Het zijn specialisten die expertise hebben op het gebied van selectie en advies betreffende evenementenlocaties.

Vandaag de dag wordt Business Premium gezien als leader op de markt van « Venues Finders » in Frankrijk!

 

Mijn baas vraagt me een seminar te organiseren voor 50 personen over 2 weken! Hoe pak ik dat aan?

Neem direct contact met ons op en vertrouw ons uw wensen en eisen toe!

 • Per telefoon: 0033 3 44 555 444
 • Per mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!
 • Per formulier : offerte aanvragen

U ontvangt binnen 4 uur een selectie van de beschikbare locaties en u ontvangt binnen 24 uur de offertes van de hotels.

Voor meer informatie klik hier

 

Ik heb u een zoekopdracht gegeven maar uiteindelijk is het project niet doorgegaan. Ben ik u iets verschuldigd?

Dieser Fall kann natürlich eintreten und wir haben dafür vollstes Verständnis.

Natürlich bleibt auch in diesem Falle unsere Dienstleistung ein kostenloser Service für Sie. Wir garantieren, dass wir dem Veranstalter unsere Arbeitszeit nicht in Rechnung stellen werden.

 

Waarom zou ik vertrouwen in u moeten hebben?

Premium Business vertrouwt op een team van professionals uit de hotellerie en evenementenorganisatie. Ze hebben jarenlange ervaring in het hart van de operationele diensten van de leaders in het zakelijk toerisme.

De tevredenheid over de laatste 3500 georganiseerde seminars is maar liefst 98,5%.

 

Ik heb erg veel haast, hoeveel tijd heeft u nodig om voor mij een geschikte oplossing te vinden?

U ontvangt in minder dan 4 uur een selectie van de beschikbare locaties en u ontvangt binnen 24 uur de offertes van de hotels.

 

Ik heb een locatie gekozen die u mij heeft voorgesteld, hoe nu verder?

Bedankt voor uw vertrouwen!

 • Stel ons op de hoogte via 0033 3 44 555 444
 • U gaat het contract direct met ons partnerhotel aan.
 • Vanaf dat moment heeft u een toegewijd contactpersoon die samen met u de organisatie van het evenement volgt tot aan uw vertrek.
 • Wij informeren de locaties die u niet gekozen hebt.
 • Na afloop van het evenement evalueren we samen met u de kwaliteit van het etablissement met oog op uw verwachtingen en de kwaliteitsbeloften van het etablissement.

Cookies zorgen voor de goede werking van onze diensten. Met behulp van deze , gaat u akkoord met het gebruik van cookies