Votre navigateur ne supporte pas JavaScript!

Wij vinden de ideale locatie of het ideale hotel om
zakelijke seminars te organiseren

×

Bericht

vmdebug PHP 5.4
vmdebug Show All Errors
vmdebug LangCount: 1 $siteLang: nl-NL self::$vmlangSef: nl self::$_jpConfig->lang nl_nl DefLang nl_nl
vmdebug vmTime: time to load config: 0.00311899185180664
vmdebug Use setMenuItemId
Wie zijn wij

Business Premium combineert de talenten van een Venue Finder met die van een zakenreisbureau.

WAT IS EEN VENUE FINDER?

Een Venue Finder is specialist die expertise heeft op het gebied van selectie en advies betreffende evenementenlocaties. Deze specialisatie brengt snelheid, fluïditeit, perfecte kennis van het aanbod evenals een sterke onderhandelingspositie samen.
Business Premium onderscheidt zich van andere Venue Finders door op zeer transparante wijze haar zorgvuldige selectie van kwaliteitslocaties aan haar klanten te presenteren in gidsen, op de websites en via iPad en Android applicaties, zowel in Nederland als in het buitenland. Meer weten over de rol van de Venue Finder in het zakelijk toerisme.

ONZE DESKUNDIGEN

De oprichters van Business Premium zijn sinds 25 jaar actief op de MICE markt. Ze hebben meerdere grote internationale ketens opgezet en hebben zich gewijd aan het voldoen aan de veeleisende behoeften van bedrijven door het organiseren van hun zakelijke seminars en evenementen.

Het zakelijk team van Business Premium vertrouwt op een team van meertalige professionals uit de hotellerie en evenementenorganisatie. Ze hebben jarenlange ervaring in het hart van de operationele diensten van de leaders in het zakelijk toerisme.

Maak kennis met onze deskundigen als ook met de oorsprong van het bedrijf Business Premium.

ONZE KANTOREN

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Chantilly, op 25 minuten van het vliegveld Roissy Charles de Gaulle. Wij staan tot uw beschikking van maandag 09:00 uur t/m vrijdag 18:30 uur, ook op onze twee Europese kantoren in Frankfurt en Barcelona. Al onze contactgegevens

WORD AMBASSADEUR!

Business Premium verkent mogelijke partners met het oog op uitbreiding van haar netwerk naar aangrenzende landen van Frankrijk en de landen rond het Middellandse-Zeegebied. De mogelijkheid van projecten in de VS, China en de Japan worden onderzocht. Om Business Premium in uw land te vertegenwoordigen, klik hier!

BUSINESS PREMIUM RECRUTEERT:

Ons vak is onze passie. Als jij, net als wij, een professional in de horeca of evenementenorganisatie bent, klik hier!

Neem contact met ons op

00 800 44 555 444

resa@businessprofilers.fr

Contactformulier

Cookies zorgen voor de goede werking van onze diensten. Met behulp van deze , gaat u akkoord met het gebruik van cookies