Votre navigateur ne supporte pas JavaScript!

Wij vinden de ideale locatie of het ideale hotel om
zakelijke seminars te organiseren

×

Bericht

vmdebug PHP 5.4
vmdebug Show All Errors
vmdebug LangCount: 1 $siteLang: nl-NL self::$vmlangSef: nl self::$_jpConfig->lang nl_nl DefLang nl_nl
vmdebug vmTime: time to load config: 0.0038459300994873
vmdebug Use setMenuItemId
Wie zijn wij//Wat is een Venue Finder

Presentatie van de markt van het zakelijk toerisme

Er bestaat een grote hoeveelheid actoren die u kunnen helpen bij het organiseren van uw evenementen en u accommodaties voor uw zakelijke bijeenkomsten aanbieden.

De locaties: hotels, congrescentra, kastelen... Zij hebben niet de status van een intermediair en zullen u daardoor een seizoensafhankelijk aanbod doen, afhankelijk van hun conjunctuur en het zakelijke belang van de omvang van uw project. Ze worden omringd door kwalitatieve partner die met een uitgebreide kennis van de beste locaties, diensten, animaties, etc...

De Venue Finder:

Na een sterke ontwikkeling in de jaren '80 in de Verenigde Staten en in de jaren '90 in het Verenigd Koninkrijk, kwamen Venue Finders op de Franse markt in de jaren 2000. Een venue finder is specialist die expertise heeft op het gebied van selectie en advies betreffende evenementen locaties.

Deze specialisatie garandeert snelheid, flexibiliteit, perfecte kennis van het aanbod en een onderhandelingspositie die in het voordeel van de klant wordt gebruikt.

Een venue finder ontvangt een commissie over de omzet die hij een hotel aanlevert, over de beste netto prijs voor de gevraagde datum. Hotels zullen hun prijzen niet verhogen als gevolg van de te betalen commissie.

De Venue Finder verkrijgt de beste prijs, want waar de 3 eerder genoemde specialisten over het algemeen een paar honderd evenementen per jaar inkopen, koopt een Venue Finder van Business Profilers er ruim 3000 in.

Het handelsmerk van de Venue Finders bij Business Profilers is het op zeer transparante wijze een selectie kwalitatieve tophotels in de gidsen en op de website weergeven.

De DMC's Destination Management Company:

Zij hebben per definitie een goede kennis van de bestemmingen die zij vertegenwoordigen. Ze zijn gespecialiseerd in de logistieke organisatie en het verstrekken van de randvoorwaarden voor evenementen (diner shows, culturele avonden, ludieke uitstapjes...) in het bijzonder voor internationale evenementen. Meestal kopen ze bij verschillende spelers in om u achteraf een complete factuur te kunnen presenteren. Ze doen regelmatig een beroep op de diensten van de Venue Finders om zo snel mogelijk beschikbare etablissementen te vinden.

Evenementen- en communicatiebureaus

Zij werken voornamelijk op het globale organisatieniveau voor het evenement, zorgen voor een goede communicatie en streven de strategische objectieven van de klant na. De meerwaarde zit in hun organisatorische kwaliteiten en creativiteit met betrekking tot grote evenementen. Ze leunen op de expertise van de Venue Finders om de ideale locatie voor hun evenementen te vinden.

De Incentive Houses

Zij zijn gespecialiseerd in het organiseren van activiteiten om de teamspirit van uw teams te vergroten, of het harde werk van uw teams op een originele manier te belonen. De meerwaarde ligt in de voorgestelde activiteiten naast de accommodatie en bijeenkomsten. Ze laten over het algemeen het vinden van locaties over aan Venue Finders.

Neem contact met ons op

00 800 44 555 444

resa@businessprofilers.fr

Contactformulier

Cookies zorgen voor de goede werking van onze diensten. Met behulp van deze , gaat u akkoord met het gebruik van cookies