Votre navigateur ne supporte pas JavaScript!

Wij vinden de ideale locatie of het ideale hotel om
zakelijke seminars te organiseren

×

Bericht

vmdebug PHP 5.4
vmdebug Show All Errors
vmdebug LangCount: 1 $siteLang: nl-NL self::$vmlangSef: nl self::$_jpConfig->lang nl_nl DefLang nl_nl
vmdebug vmTime: time to load config: 0.0032050609588623
vmdebug Use setMenuItemId
Wie zijn wij//Word ambassadeur

Experts in dienst van Bedrijven

Experts in dienst van Bedrijven

Business Profilers is opgericht in 2005, uit de wens van Franse hotels om de kosten voor de marketing te delen, een betere zichtbaarheid op de markt te creëren en de MICE clientèle een kwaliteitsaanbod te kunnen leveren, gespecialiseerd in zakelijk toerisme.

Het team dat verantwoordelijk is voor de oprichting van Business Profilers brengt hotelmarketing experts en evenementenorganisatoren samen. Business Profilers wil zijn Europese klanten een kwalitatieve selectie bieden die voldoet aan strikte selectie criteria.

Om in deze behoefte te kunnen voorzien, heeft Business Profilers nauwe relaties met Venue Finders, DMC's en het Incentive House in Spanje, Marokko en Portugal.

 

Vertegenwoordig Business Profilers in uw Land

Business Profilers verkent mogelijke nieuwe partners met het oog op uitbreiding van het netwerk naar landen die grenzen aan Frankrijk en de landen rond het Middellandse Zeegebied.

De mogelijkheid van projecten in de VS, China en de Japan worden onderzocht.

 

De voordelen van het netwerk van Business Profilers

Ons bewezen marketing concept werkt met een krachtige CRM, web solutions, gidsen, beurzen, blitz and call sales en een reservingscentrale met callcenter. De synergie van de activiteiten per land helpt om de effecten van cross-selling te optimaliseren en de verkoop van iedereen te verbeteren.

Neem contact met ons op

00 800 44 555 444

resa@businessprofilers.fr

Contactformulier

Cookies zorgen voor de goede werking van onze diensten. Met behulp van deze , gaat u akkoord met het gebruik van cookies