Votre navigateur ne supporte pas JavaScript!

Wij vinden de ideale locatie of het ideale hotel om
zakelijke seminars te organiseren

×

Bericht

vmdebug PHP 5.4
vmdebug Show All Errors
vmdebug LangCount: 1 $siteLang: nl-NL self::$vmlangSef: nl self::$_jpConfig->lang nl_nl DefLang nl_nl
vmdebug vmTime: time to load config: 0.00340509414672852
vmdebug Use setMenuItemId
Zakelijke diensten//Onze beloften

Beloften van Business Profilers betreffende de organisatie van uw seminars

1. Wij bieden een unieke gesprekspartner

Voor Business Profilers zijn persoonlijke relaties, advies en uitwisseling een essentieel onderdeel van het vak. Om een stabiele langdurige relatie te bewerkstelligen wordt onze klanten een Profiler toegewezen. Wat is er aangenamer dan te kunnen rekenen op een expert die u kent en die uw bedrijfscultuur, uw gewoontes en uw verwachtingen betreffende de organisatie van een seminar kent?

2. Het begrijpen van uw projecten en uw vraagstukken

Of het nu gaat om een vergadering voor 5 personen of een conferentie voor 3000 personen, het is essentieel dat wij u goed begrijpen. Wij nemen dus de nodige tijd om uw wensen in kaart te brengen en uw belangen betreffende het evenement te begrijpen. Wij weten dat het slagen van de organisatie van een seminar in de kleinste details ligt.

3. Het zoeken en selecteren van de meest geschikte etablissementen

Dankzij onze grote selectie locaties en onze perfecte kennis van alle factoren die meespelen bij het kiezen van een locatie, zijn wij in staat een selectie van perfecte locaties aan u voor te stellen. Onze selectie is altijd volkomen objectief en vervolgens is het altijd de klant die, naar aanleiding van ons voorstel, zijn of haar favoriete locatie kiest!

4. Gegarandeerd een snelle service

U ontvangt gegarandeerd binnen 4 uur een selectie van geschikte locaties voor de organisatie van uw zakelijke seminar, congres, conventie of ander soort evenement en binnen 24 uur de offertes van de voorgestelde locaties.

5. Gegarandeerd een kwalitatieve evenementenlocatie

Aan het einde van elk evenement doen wij een evaluatie: de tevredenheid over de laatste 3.500 georganiseerde seminars is maar liefst 98,5%. Dit percentage hebben wij onder andere te danken aan de strenge kwaliteitseisen die wij stellen aan onze partnerhotels.

6. Wij laten u profiteren van de beste prijs/kwaliteit verhouding

Wij gebruiken onze onderhandelingspositie in uw voordeel, om de beste prijs voor de door u gekozen datum te verkrijgen. Onze seminar organisatie service is geheel gratis en wordt mogelijk gemaakt door onze partnerhotels die ons betalen voor het leveren van deze kwaliteitsservice. U ontvangt de offerte direct van de commerciële medewerker van het hotel. De aanbiedingen zijn transparant en er zijn geen extra kosten.

Neem contact met ons op

00 800 44 555 444

resa@businessprofilers.fr

Contactformulier

Cookies zorgen voor de goede werking van onze diensten. Met behulp van deze , gaat u akkoord met het gebruik van cookies