Votre navigateur ne supporte pas JavaScript!

Wij vinden de ideale locatie of het ideale hotel om
zakelijke seminars te organiseren

×

Bericht

vmdebug PHP 5.4
vmdebug Show All Errors
vmdebug LangCount: 1 $siteLang: nl-NL self::$vmlangSef: nl self::$_jpConfig->lang nl_nl DefLang nl_nl
vmdebug vmTime: time to load config: 0.00310897827148438
vmdebug Use setMenuItemId
Zakelijke diensten//Onze methodologie

Management, advies en ondersteuning voor uw seminar

Voor een geslaagde afloop van uw event en om u het werk uit handen te nemen, garandeert Business Profilers een gratis begeleiding en informatievoorziening gedurende het gehele project tot aan de eindevaluatie.

Voordelen voor de organisatie van uw seminar

 • U bespaart tijd! U ontvangt in minder dan 4 uur een selectie van de beschikbare locaties en u ontvangt binnen 24 uur de offertes van de hotels.
 • U profiteert van de beste prijs/kwaliteit verhouding.
 • U bent gegarandeerd van een geslaagd evenement wanneer u kiest voor een locatie die is gekozen door een expert op het gebied van zakelijk toerisme.
 • U profiteert van een geheel gratis kwalitatieve service, aangeboden door onze hotel partners.
 • U profiteert van extra voordelen met ons loyaliteitsprogramma.

 

1/ Het in beeld brengen van uw eisen en wensen

 • Zodra u heeft besloten dat u een conventie, een seminar, een incentive of een ander evenement wilt organiseren, neemt u contact op met onze experts via 0033 3 44 555 444
 • Zij staan 5 dagen per week van 9:00 tot 19:00 uur tot uw beschikking, om u een persoonlijke service te leveren en u te helpen bij het in beeld brengen van uw wensen, verwachtingen, motivaties en vraagstukken om vervolgens uw wensen- en eisenpakket samen te stellen.

 

2/ De selectie van de etablissementen volgens de strikte, door u gestelde criteria en objectieven:

 • Business Profilers selecteert de partneretablissementen die aan uw wensen voldoen, bekommert zich om de beschikbaarheid en stelt hen op de hoogte van uw wensen betreffende de organisatie van uw seminar.
 • Een halve dag na uw aanvraag zal Business Profilers u een selectie etablissementen voorstellen die aan uw eisen voldoen en die beschikbaar zijn op de door u gewenste datum, met een uitgebreide beschrijving van elk etablissement.
 • Binnen 24 uur (48 uur voor meer complexe projecten), zult u van elk etablissement een offerte op maat ontvangen. U staat direct in contact met onze partnerhotels. U profiteert, dankzij ons partnerschap, van de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding voor de door u gekozen datum.
 • In overleg kunnen wij voor u alle aanbiedingen in ontvangst nemen, zodat u niet direct met de partnerhotels in contact staat, maar wij u een samenvattend overzicht van alle offertes sturen.

 

3/ Begeleiding tot aan de eindevaluatie van de organisatie van uw seminar

Vanaf de ontvangst van de offerte kunt u:

 • direct contact opnemen met de etablissementen waarin u geïnteresseerd bent,
 • profiteren van de adviezen van uw Business Profilers expert. Wij staan u bij in alle stappen die u zet voor de organisatie van uw seminar: het organiseren van een kijkbezoek, de evaluatie van uw project, de prijsonderhandelingen en de algemene verkoopsvoorwaarden.

Als u de ideale locatie gevonden hebt,

 • gaat u direct het contract met ons partnerhotel aan. Vanaf dat moment heeft u een toegewijd contactpersoon die samen met u de organisatie van het evenement volgt tot aan uw vertrek. Wij informeren de locaties die u niet gekozen heeft.
 • Na afloop van het evenement evalueren we samen met u de kwaliteit van het etablissement met oog op uw verwachtingen en de kwaliteitsbeloften van het etablissement. De tevredenheid over de laatste 3.500 georganiseerde seminars is maar liefst 98,5%.

 

De Service « Business Premium »

Wij kunnen u tevens een globale service bieden bij de ondersteuning van de organisatie van uw evenement, dankzij onze partnerschap met de beste specialisten op dit gebied op de Europese markt. In dat geval kiest u voor de "Business Premium" evenementen service. De rol van Business Premium is het begeleiden van de organisator, het overbrengen van know-how, uw gasten bij terugkeer op het vliegtuig opvangen, de logistieke organisatie, de decors, het gala diners, de techniek, de ludieke activiteiten, etc...

Neem contact met ons op

00 800 44 555 444

resa@businessprofilers.fr

Contactformulier

Cookies zorgen voor de goede werking van onze diensten. Met behulp van deze , gaat u akkoord met het gebruik van cookies