Votre navigateur ne supporte pas JavaScript!

Wij vinden de ideale locatie of het ideale hotel om
zakelijke seminars te organiseren

×

Bericht

vmdebug PHP 5.4
vmdebug Show All Errors
vmdebug LangCount: 1 $siteLang: nl-NL self::$vmlangSef: nl self::$_jpConfig->lang nl_nl DefLang nl_nl
vmdebug vmTime: time to load config: 0.00447511672973633
vmdebug Use setMenuItemId
Zakelijke diensten//Verkoopvoorwaarden

U organiseert een zakelijk seminar? Onze service is voor u geheel gratis.

Een service voor de zoektocht naar een seminarlocatie, geheel gratis voor de organisator:

Onze Venue Finder service is geheel gratis voor seminarorganisatoren. Onze partnerhotels die u de kwaliteitsservice bieden, betalen ons voor de promotie van hun etablissement.

Er zijn geen extra kosten voor de klanten. Onze compensatie door het partnerhotel komt overeen met het werk dat gepaard gaat met het presenteren van de locatie in onze gidsen, op onze website, op beurzen voor zakelijk toerisme en voor het commerciële werk dat Business Profilers verricht voor de aanvraag van de offerte.

 

Een gratis service, zelfs als u niet ingaat op de voorgestelde offertes

U heeft ons gevraagd een locatie te vinden voor de organisatie van uw evenement en uiteindelijk is er een verandering in uw programma gekomen en u annuleert uw project of u verandert van gedachten... Dus uw aanvraag bij Business Profilers gaat niet door.

Dit is onderdeel van het bedrijfsleven en we begrijpen uw behoeften. Wij garanderen u dat de organisator niet gefactureerd wordt voor de tijd die wij hebben besteed aan het zoeken van een seminar locatie.

 

De algemene verkoopsvoorwaarden zijn die van de gekozen locatie

Vanaf het moment dat u een locatie gekozen heeft wordt contract opgesteld tussen de organisator van het seminar en het etablissement en dus gelden de algemene verkoopvoorwaarden van het etablissement. Deze worden aan u gecommuniceerd door het betreffende etablissement op het moment dat u de offerte ontvangt en het reserveringscontract tekent. Business Profilers slaat alle verantwoordelijkheid af betreffende veranderingen of annuleringen vanaf het moment van de reservering. De door u gekozen locatie is de enige verantwoordelijke. De eigenaren of directeuren van het door u gekozen etablissement zijn verantwoordelijk voor de verstrekte informatie en de toegepaste verkoopsvoorwaarden.

Neem contact met ons op

00 800 44 555 444

resa@businessprofilers.fr

Contactformulier

Cookies zorgen voor de goede werking van onze diensten. Met behulp van deze , gaat u akkoord met het gebruik van cookies